Bienvenue en france

RUSTIG GENIETEN

Bienvenue a Terroir du Quercy

Juni 2024
MDWDVZZ
22
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30
-
-

TERROIR DU QUERCY

Alle comfort is aanwezig om hier een fantastische vakantie door te brengen. Elk verblijf beschikt over alle faciliteiten en er is een verwarmd zwembad met poolhouse waar je de hele dag zalig kan vertoeven. Voor degenen die nadien nog een lekker hapje willen maken, is de buitenkeuken een absolute ‘must try’.  

Er zijn verschillende leuke dorpjes in de buurt die een echte aanrader zijn om te bezoeken. Lauzerte en Saint-Cirq-Lapopie zijn zelfs verkozen tot één van de mooiste plaatsen in Frankrijk. Maar ook de sportievelingen onder ons zullen zich niet vervelen. Er zijn allerlei wandel- en mountainbikeroutes. Plan ook zeker een kanotochtje op een rivier zoals de Aveyron of bezoek de ‘Gouffre de Padirac’, een grot die je helemaal met verstomming slaat.

Weetje: In de winter zijn er op ons domein ook leuke activiteiten te beleven die je kennis laten maken met onze truffels, een heerlijke delicatesse.

Le Mas Bas

Le Mas Haut

Parking

Gratis parking

ACTIE

Wandel-en mountainbikeroutes

RUST

Uitzicht op de vallei

ALLE COMFORT

Rustig genieten

BUITENKEUKEN

Buiten beleven

VERWARMD ZWEMBAD

Van mei tot september

WELKOM

Honden zijn welkom

BBQ GRILL

Outdoor barbecue

RUIMTE

Minstens 2 overnachten
Langetermijn verblijven toegestaan

Le Mas Bas

Le Mas Bas is de laagste bouwlaag van de woning. Door de typische bouwstijl geniet je elk seizoen van ideale temperaturen. Geniet optimaal van alle faciliteiten. Deze gîte is beschikbaar voor 4 personen.

Le Mas Haut

Le Mas Bas is de bovenste bouwlaag van de woning. Deze gîte is beschikbaar voor meerdere gezinnen/koppels met de mogelijkheid tot extra slaapplaatsen in de grootste slaapkamer. Beschikbaar in 2023.

De verblijven zijn zowel apart als samen te boeken.

OMGEVING

APPARTEMENT

Zicht op het appartement

Living

Keuken

Slaapkamer

TERRAS

ZWEMBAD (5x12)

POOLHOUSE | BUITENKEUKEN

Badkamer in het poolhouse

LOCATIE

Le Mas
Lieu-dit: Tissac
82110 Cazes-Mondenard